Etiquetes

, , ,

Hola!

Torno al bloc amb la recepta del 15 del mes d’octubre! La meva participació en aquesta crida ha estat una mica accidentada. En la primera ocasió vaig enviar la recepta el dia 18… o 19. En la segona vaig fer un boníssim brownie de xocolata, però no feia pas aspecte de brownie i era poc fotografiable.. així que vaig decidir no publicar-ho =(
Ara m’avanço una setmana per anar amb temps! Aquest mes l’ingredient és la carabassa. Us proposo una tapeta molt sencilla de fer! Espero que la proveu!

Ingredients per a 4 tapes

4 talls de carabassa
4 talls d’esbergínia
4 xaminyons grans
4 ous de guatlla
1 ceba
Oli i sal

Com ho cuinem?

Talleu la carabassa (si n’utilitzeu una de les allargades us anirà millor per fer-ho en forma rodona). Els talls haurien de tenir entre 1 i 2 centímetres, però ajusteu-ho al vostre gust.
Poseu un rajolí d’oli i daureu la carabassa pels dos costats. Saleu una mica. Retireu.
Cogueu l’esbergínia. Us recomano pintar-les amb oli i sal(all i julivert opcional) ja que si el poseu directe a la planxa, notareu que absorveix massa.
En una paella, mentres, podeu coure els xampinyons, prèviament laminats, i la ceba, aquesta última fins que sigui dauradeta. Si teniu temps i paciència, us recomano que la caramel·litzeu. Saleu al gust.

Quan tingueu tots els ingredients cuits, podeu començar a muntar: primer la carabassa, després l’esbergínia, la ceba i els xampinyons. Reserveu alguna làmina de xampinyó i una mica de ceba per decorar.

És hora de coure els ous. Procureu posar una mica d’oli per tal que no s’enganxin. Feulos com si féssiu un ou ferrat, deixant el rovell poc cuit. Col·loqueu els ous damunt la resta d’ingredients. Amb un ganivet, trenqueu el rovell per tal que caigui una mica. Disposeu damunt algun xampinyó i una mica de ceba. Et voilà! Espero que us agradi!

Anuncis