Etiquetes

, , , , ,

Hola! Sí, és dia 19.. però publicaré la recepta del 15 avui – soc un cas.

 

Imatge

Anem per feina, que fem tard. Us passo aquesta recepta, made in Elena. Mai haureu provat un bescuit tant esponjós!

Ingredients

250 gr Mantega
250 gr Sucre
1 pessic de Sal
4 Ous (4 clares, 4 rovells)
150 gr Avellanes mòltes
300 gr Carbassó (pelat)
300 gr Farina
1 sobre de Llevat
1 polsim de canyella

Fongueu la mantega. Mescleu-la amb el sucre, la sal i els rovells. Bateu fins a blanquejar un poc la barreja. Tot seguit, afegiu-hi les avellanes mòltes, la canyella, el carbassó, la farina i el llevat. Barregeu ben bé, fins que tot estigui integrat.

Bateu ara les clares a punt de neu. Recordeu, les clares ben fredes, el recipient a la nevera, un mini polsim de sal i paciència són les claus per a muntar les clares. Afegiu-les a poc a poc i integreu-ho amb molta cura a la barreja.

Passeu-ho al motlle, que haureu untat amb una mica de mantega. Podeu utilitzar-ne un de cake (que sigui força gran, ompliu-lo 3/4) o un de coca normal. Introduiu-ho al forn pre-escalfat a 180º, a la reixa més baixa, a dalt i abaix. La recepta original diu 60-70 minuts. Amb el meu forn en vaig tenir prou amb 40-45. Ja ho sabeu, cada forn és un mon!

Imatge

Enjoy!

Anuncis